Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.

Varukorgen är tom.

Leverantörer

Anders tar emot Amada bandsågblad

Bra produkter lägger grunden för vår verksamhet. Vi kan idag stolta presentera en genomtänkt mix av verktyg från marknadens allra starkaste leverantörer.


  SKÄRANDE VERKTYG
 Beck-logo

Tyska BECK erbjuder ett heltäckande program av brotschar och försänkare. Sortimentet är brett och omfattar hela spektrat. Högprestanda-brotschar för optimala bearbetningstider kompletteras av ett genomtänkt standardsortiment av HSS-brotschar och försänkare.

 Tyska Bilz är ett företag som alltid har förknippats med innovativa produkter i kombination med mycket hög produkt kvalitet. Företaget är sedan många år en av de ledande inom krympteknik och hållande verktyg inom gängning men idag kompletteras detta sortiment met ett omfattande utbud av standard chuckar och special lösningar. Företagets slogan ”Always better” är Bilz garanti för fortsatt produktutveckling med bästa kvalitet. 

Boehlerits kombination av egenutvecklade hårdmetallsubstrat och optimerade spånbrytargeometrier garanterar ett effektivt skärförlopp. Boehlerit har ett brett standardsortiment och erbjuder också verktygssystem för virvelfräsning och skalsvarvning.

 DC swiss-logo

Schweiziska DC Swiss leder utvecklingen av gängverktyg och breddar successivt sitt sortiment med nya produkter som snabbt tar plats bland industriföretag världen över. En profesionell aktör som känner av kundspecifika önskemål och använder kunskapen för utvecklingen av nya produkter

Gesac är specialiserade på tillverkning kvalitetsprodukter inom sintrad hårdmetall och skärande verktyg (svarvning, fräsning och borrning). Företaget är världens största hårdmetallpulver-tillverkare med ca 30 % av världsmarknaden. Företaget producerar i förstklassig produktionsutrustning och med en mycket hög kvalitetskontroll. 

hitachi-loggan

MOLDINO Tool har under årtionden koncentrerat sitt verktygssortiment kring form- och pressverktygstillverkning och erbjuder idag ett sortiment som täcker tillverkningsprocessens alla led. Produkterna uppfyller allt tuffare krav på snabb och kostnadseffektiv tillverkning.

Miller-logo

MILLER har under drygt tjugo år utvecklats till en av marknadens ledande tillverkare av solida hårdmetallborr och PKD-bestyckade borr. Produktionen sker i en av Europas modernaste produktionsanläggningar.

 Miller-logo

Tyska MK Tools tillverkar solida hårdmetall samt PKD bestyckade verktyg. Specialister på applikationsanpassade verktyg för bearbetning i de flesta material, även icke järn/stål-metaller. Finns även ett standardsortiment av hm-verktyg för främst borrning men även fräsning att tillgå. MK Tools har stor kunskap och lång erfarenhet av bl.a verktyg till fordonsindustri, även svensk sådan. Verktygen produceras i en mycket moden maskinpark, produktionsanläggningen ligger i Hauzenberg, strax utanför Passau i sydöstra Tyskland.

silmax-logga

Italienska SILMAX är specialister på fräsverktyg. Under mer än 200 år har företaget utvecklat ett högkvalitativt fräsprogram inom HSS, pulverstål och hårdmetall. Silmax har ett av marknadens bredaste bassortiment men är samtidigt duktiga på att skapa kundanpassade lösningar utifrån specifika krav.

 tivoly-logga

Vårt program av snabbstålsborr kommer från franska TIVOLY S.A., en av Europas största tillverkare av skärande verktyg. Sortimentet ger oss tillgång till standardborr av olika dimensioner men också till kundanpassade stegborr, NC-borr, dubbhålsborr och produktionsborr.

vargus-logga

Israeliska VARGUS är en av världens ledande tillverkare av verktyg för gängfräsning och gängsvarvning med produkter marknadsförda i mer än 40 länder. VARGUS produktsortiment Vardex är idag ett givet förstahandsval för industri världen över.

  HÅLLANDE VERKTYG
Alberti-logga 

Italienska ALBERTI är starkt specialiserade på tillverkning av vinkelhuvuden och drivna verktyg av mycket hög kvalitet. Företaget arbetar kontinuerligt för att finna nya lösningar och material som möjliggör allt högre varvtal och stabilare hållare.

dandrea-logo

Italienska D'ANDREA tillhör världens ledande producenter av utrustning till verktygsmaskiner. Kraftfulla satsningar på R&D har gett D'Andrea en teknikledande position och man har idag en mångfald av egna produkter och patent på hållande verktyg för skärande bearbetning.

 NT-Tools logga

Japanska NT-TOOL är ett välkänt begrepp över hela världen för sina premiumprodukter inom hållande verktyg. Företaget har ett brett program av precisionschuckar med mycket hög kvalitet sett till spännkraft, rundgång och balansering.

 rinecks logo

RINECK är ett välskött tyskt familjeföretag specialiserade på tillverkning av hållande och skärande verktyg. Företaget har under många år fokuserat på utveckling av krympchuckar och krympaggregat som produceras i egen modern maskinpark.

wte-loggan

Tyska WTE Präzisionstechnik är en av Europas ledande tillverkare av hållande verktyg. Genom gediget kunnande och omfattande utvecklingsarbete går WTE i spetsen för utvecklingen och kan presentera ett omfattande program av kvalitetschuckar.

  KAPANDE VERKTYG
 amadas logo

AMADA Machine Tools är världens största tillverkare av bandsågblad. En teknisk föregångare som går i spetsen för utveckling av kaptekniken. Företaget anses som trendsättare vad gäller produktionslösningar för hög ekonomisk effektivitet och produktivitet.

STARK SpA är specialiserat på tillverkning av HSS cirkelsågar, DIN sågar, kalla sågar, TCT sågar för sågning i järn och icke-järnmetaller. Stark’s produkter kan uppfylla alla krav, oavsett om det är standard eller special, garanterar bästa kvalitet som finns på marknaden för varje applikation. 

 tenryus logo

TENRYU tillhör legendarerna inom tillverkning av kapklingor. Sedan starten 1910 har företaget byggt upp en kompetens och ett program av kapklingor som tillhör den absoluta världseliten. Tenryus framgångar bottnar bland annat i att man själva utvecklar och tillverkar de slipmaskiner som används vid produktion av klingorna.

  MASKINER
 amadas logo

AMADA Machine Tools erbjuder ett kvalificerat program av maskiner för de flesta kapbehov. Sortimentet rymmer såväl bandsågar som klingkapmaskiner. Maskinerna levereras kompletta och monteras på plats av Edeco.

  UPPSPÄNNINGSTEKNIK
 gerardis logo

GERARDI SPA är en av Italiens ledande tillverkare av uppspänningssystem med inriktning på modulära system. Systemen kan användas inom ett stort antal områden och ger snabba omställningar. Företagets samtliga produkter tillverkas i härdat stål och slipas med snäva toleranser, vilket ger högsta kvalitet och lång livslängd.

 triags logo

Schweiziska TRIAG är en av marknadens ledande tillverkare av modulära spännsystem. Triag är marknadsledande inom området kuber och vinkelhyllor med referenssystem tillverkade i epoxygranit.

  MÄTTEKNIK
 marhs logo

Tyska verktygstillverkaren Mahr är världsledande inom mätverktyg. Sortimentet är stort och rymmer såväl kvalificerade handverktyg – skjutmått, mikrometrar och mätklockor – som stora, komplexa mätsystem