Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.

Varukorgen är tom.

Organisation / kontor


Huvudkontoret i Karlstad är utgångspunkten för de flesta av våra verktygsspecialister liksom för ledning, inköp och administration. Här finns också vårt centrallager som servar kunder över hela Sverige, Danmark och Norge. För snabb service till kunder i industritäta områden har vi också filialkontor i Eskilstuna, Sandviken, Värnamo och dotterbolag i danska Köpenhamn med tillhörande filialkontor på Jylland.

Verksamhetsfilosofin bygger på att kunna erbjuda specialistkompetens för varje led i våra kunders produktionskedja och att kunna anpassa vår insats efter varje specifik situation. Vi måste därför stå i ständig beredskap att rycka ut med rätt bemanning och kort varsel. Varje medarbetare rör sig över stora ytor på ett sätt som gör att vi alltid upplevs som nära. Varje insats coachas av kundens egen kontaktperson hos Edeco.

I vår webshop kan du när som helst söka information och göra beställningar ur ett sortiment med mer än 30 000 artiklar. Webbshopen är öppen dygnet runt sju dagar i veckan. Vår service fullbordas genom ett omfattande nät av återförsäljare. Partners noggrant utvalda för att på bästa möjliga sätt komplettera och förstärka vår egen organisation.