Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.

Varukorgen är tom.

 

 

Som kund bedömer du kvalitet utifrån dina egna förväntningar. Det är en självklarhet. Lika naturligt är det för oss att, i skräddarsydda verktygslösningar, prestera exakt vad du vill ha. Produkter i absolut framkant inom vart och ett av våra produktområden. Kunskap, närhet och leveransstyrka som optimerar service och produktionsekonomi och får varje kund att känna sig betydelsefull. Vi vill gärna ses som det naturliga alternativet vid val av verktygsleverantör. Customers Choice.

Produktkvalitet

Säkraste vägen till hög kvalitet ligger för vår del i valet av leverantör. Inom vart och ett av våra produktområden kan vi här peka på långsiktiga samarbeten med ledande tillverkare från hela världen. Välkända aktörer med egen forskning/utveckling som vi vet lever upp till alla förväntningar. Edecos uppgift är att förvalta högkvalitativa produkter på ett sätt som optimerar funktionen och nyttan hos kund.

Kunskap

Kunskap är ett nyckelord i allt vi gör. Bredd förenas med spets i ett vältrimmat samspel mellan verktygsspecialister inom vart och ett av våra sex produktområden. Våra tekniker deltar aktivt i teknikutvecklingen och behärskar hela den industriella produktionskedjan. Från stålämnet till färdiga detaljer, från materialegenskaper till produktions- och processteknik.

Leveransstyrka

Som kund ska du aldrig behöva acceptera att verksamheten bromsas av att maskinerna saknar verktyg. Vi lägger stor vikt vid rutiner som säkrar hög beredskap och leveranser vid de tidpunkter vi lovat. Genom kommunikation och noggrann planering kan vi alltid ligga steget före. Med proaktiva åtgärder pareras smidigt hotande fel och brister innan de uppkommer. Lagerberedskapen är hög. Från ett väldimensionerat lager betjänas kunder över hela Sverige och delar av Norge.

Tillgänglighet

Till Edeco är vägen sällan varken lång eller krokig. Vi erbjuder ett samspelt lag med rätt geografisk spridning, där varje insats coachas av kundens egen kontaktman.

Tillgängligheten förbättras ytterligare genom vår välfyllda webbshop, där du kan göra beställningar ur ett sortiment med mer än 30.000 artiklar. Webbshopen är öppen dygnet runt sju dagar i veckan.

Vår service fullbordas genom ett omfattande nät av återförsäljare. Partners noggrant utvalda för att på bästa möjliga sätt komplettera och förstärka vår egen organisation. 

Förbättringar av kundens produktionsekonomi

Valet av verktyg är ofta den avgörande skillnaden mellan bra och dåliga produktionsprocesser. Små detaljer hos verktyget har en dramatisk påverkan på viktiga variabler som kvalitet, bearbetningstid och produktionsekonomi.

Intensiva tester och mångårig erfarenhet från våra kunders verksamhet ger oss tydliga svar. Med sofistikerade, applikationsanpassade verktyg och korrekt skärdata kan den totala bearbetningskostnaden halveras. En genomtänkt verktygsinvestering ger alltid mångfalt tillbaka.

Förbättringar av kundens produktionsekonomi