Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.

KAMPANJ PÅ SVERIGES VANLIGASTE SKJUTMÅTT FYNDA HÄR !!!

Varukorgen är tom.

Fredrik 

Januari 2019

Fråga gärna dem som testat Gesacs GHD korthålsborr

Hösten 2017 introducerades vi på Edeco för första gången för Gesacs nya korthållshålsborr GHD. Produkterna lanserades under fjolårsvintern i liten skala, från början bland ett urval av våra kunder. Efter knappt ett år på marknaden är det bara att konstatera. GHD har gjort succé!

Kinesiska Gesac är världens särklassigt största leverantör av hårdmetallpulver och sintrad hårdmetall. Utifrån egen gruvdrift har företaget byggt upp en högteknologisk värdekedja som kulminerar i ett högkvalitativt sortimentet av skärande verktyg. Programmet växer snabbt och omfattar idag hårdmetallverktyg för svarvning, fräsning och borrning.

För oss på Edeco togs de första kontakterna med Gesac under sommaren 2015. Kontakterna berörde initialt företagets vändskärsprodukter som snabbt övertygade både på oss och våra kunder. Incitamentet var därför starkt att gå vidare även med Gesac övriga produkter.

GHD HAR BLIVIT EN SUCCÉ

Strax innan julen 2017 presenterade Gesac korthålsborret GHD, en serie patenterade borrverktyg med flera unika egenskaper.

Verktyget omfattar borrkropp och fristående borrskär, båda med flera attraktiva egenskaper.

BORRKROPP

• Tillverkad i höglegerat stål med nickelbeläggning som skydd mot korrosion.

• Borret har invändiga kylkanaler.

• Polerade spånkanaler för förbättrad spånevakuering.

• Design för hög stabilitet.

BORRSKÄR

• Likadana skär används i både centrum och periferi.

• Skären är vändbara 4 gånger.

• Patenterad skärgeometri med knogformad skäregg för bättre spånkontroll och skärekonomi.

Både borrkroppen och tillhörande skär erbjuds till mycket konkurrenskraftiga priser.

FULL LAGERKAPACITET - SNABBA LEVERANSER

Borr i några få dimensioner togs från början in sortimentet för att testas bland ett urval av våra kunder. Med facit i hand är det bara att konstatera att utfallet varit fantastiskt! Kunder upprepar gång på gång sina beställningar, de flesta utökar dessutom med nya dimensioner.

Borrkropparna finns idag i längderna 2XD, 3XD, 4XD och 5XD i Ø 14-51 mm. Vi har under hösten kraftigt utökat vårt lager och samtliga modeller finns att beställa med korta leveranstider. Inom kort kommer även borr av längden 8XD att finnas tillgängliga.

Är du intresserad av att testa GESAC GHD i dina processer? Slå en signal och låt oss berätta mer.

 

FREDRIK CARLSSON-REIS

Produktchef gäng, borr och brotsch

Tel: 054-55 80 06