Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.

Varukorgen är tom.

Johan Nilsson, Hållande verktyg

Januari 2019

Året inleds med det bästa från Italien

2018 har varit ett bra år för Edeco. Våra kunder fortsätter ge oss sitt förtroende och vi ökar våra volymer i både Sverige och Danmark. Vi inleder 2019 lika offensivt med kvalitetsprodukter till fantastiska priser från italienska GERARDI. Uppspänningsteknik till priser som ger påtagligt positiva effekter på din produktionsekonomi.

Gerardi SpA en välkänd och välrenommerad tillverkare av uppspänningsystem. Från sin högmoderna anläggning i utkanterna av Milano erbjuder företaget marknadens bredaste program av kuber, vinkelhyllor och paletter för bearbetningsmaskiner. Sortimentets omfattning, med ett oslagbart utbud av former och storlekar, gör Gerardis produkter användbara inom de flesta industriprocesser.

Under snart 50 år har Gerardi – tillsammans med återförsäljare över hela världen – framgångsrikt utvecklat sitt sortiment. För oss på Edeco knöts de första kontakterna 1984 och Gerardi var en av Edecos första leverantörer. Under mer än 30 år har vi tillsammans byggt en stark marknadsposition inom skandinavisk industri.

FLERA VERSIONER - HÖG KVALITET

Gerardis sortiment, som med start nu i januari erbjuds till starkt reducerade priser, finns i tre leveransversioner.

Grovfrästa kuber och vinkelhyllor lämnar upp till kunden själv att färdigställa sin produkt. Storleksanpassade ämnen levereras med maskinanpassad bottenplatta för stabil infästning mot paletten. Grovfrästa alternativ, i en rad grundstorlekar, finns som regel på Gerardis lager och kan levereras med korta leveranstider.

Finfrästa produkter är på sidor och topp komplett bearbetade till en tolerans inom +/- 0,02 mm. Kunden kan enkelt anpassa kubens sidor till sina egna fixturlösningar. Ett tredje alternativ – det mest flexibla – är kuber och vinkelhyllor med härdade bussningar och helicoil gänginsats.

Oavsett vilket alternativ som väljs levereras systemdelarna gjutna i ett stycke (G30), med bottenplattan anpassad för den maskinpalett den är ämnad för. Helgjuten konstruktion säkerställer stabilitet och hög kvalitet.

HÖG LEVERENSBEREDSKAP

Gerardi har nyligen genomfört omfattande investeringar i en ny FMS-anläggning. Med tre nya maskiner och ett 60-tal paletter effektiviseras processerna samtidigt som tillverkningstiderna reduceras.

Merparten av sortimentet finns lagerfört som ämnen på Gerardis lager och kan på så vis färdigbearbetas och levereras till mycket rimliga leveranstider. Samtliga produkter kontrolleras noggrant av Gerardi och levereras med mätcertifikat.

För oss på Edeco är partnerskapet med Gerardi mer än stabilt. Efter nära 35 år tillsammans kan vi gå i god för kvaliteten på företagets produkter men också för visad flexibilitet. Gerardi klarar utan problem nödvändiga anpassningar av standardprodukter.

Kampanjen som inleds 16:e januari och som pågår fram till 30:e april är för oss ett sätt att låta nya och gamla kunder testa fler av Gerardis kvalitetsprodukter. Välkommen du också.

Har du frågor kring Gerardis program, välkomna att kontakta mig! För sortimentsbeskrivning och aktuella kampanjpriser, ladda ner vår kampanjbroschyr.JOHAN NILSSON

Produktchef, Hållande verktyg
Tel: 054-55 80 11