Gå till produktsidan

Lanseringen av Hitachis nya gängfräsar EDT-TH öppnar nya dörrar. Med smart skärsättningsgeometri kan gängning fortsättningsvis genomföras i de flesta material helt utan förborrade hål.

Gängfräsningen är en av Edecos verkliga hemmaplaner. Tillsammans med välkända kvalitetstillverkare har vi genom åren kunnat erbjuda våra kunder ett brett sortiment av gängfräsar med stigningar från 0,2 mm och uppåt. Med lanseringen av Hitachis nya EDT-serie kan vi ta gängfräsningen till helt nya nivåer. 

BESPARINGAR I FLERA LED

Med EDT-TH i maskinen kan du som kund cirkulärinter- polera fräsen ner i solida detaljer utan att vara beroende av ett förborrat hål. Du kan på så sätt reducera bearbetningen med ett moment vilket innebär besparingar i tid. Du gör på samma gång det tidigare borrverktyget överflödigt. EDT-TH förenklar också gängning i hårda material, där förborrningen ofta vållar problem.

FÖR DE FLESTA APPLIKATIONER

EDT-TH hanterar utan problem även applikationer där förborrade hål redan finns. EDT-gängfräsarna finns i dagsläget för metriska gängor, från M2 till M16 som lagerstandard.