I över ett år har vi på Edeco framgångsrikt testat och marknadsfört världsleverantören GESAC:s svarvskär. Produkterna har tagits emot på bästa sätt. Med start nu i vår går vi därför vidare och lanserar GESAC:s VÄNDSKÄRSPROGRAM FÖR FRÄSNING.

Framgångarna med GESAC:s svarvskär ger oss råg i ryggen att inleda en kraftfull lansering av företagets vändskär för fräsning. Sortimentet är stort och omfattar det mesta inom plan-, hörn-, spår-, profil- och högmatningsfräsning. Programmet rymmer vändskär i flertalet substrat och beläggningar för olika geometrier och material liksom ett brett utbud av fräskroppar. Vill du veta mer om GESAC:s starka vändskärsprogram, kontakta produktchef MATTIAS BARD, tel: 070-190 59 98 eller läs vidare här.
 

HÖRNFRÄS MEC190

MEC190 är en flexibel hörnfräs för spår-, vals-, plan- och fickfräsning. Serien rymmer substrat, beläggningar och geometrier för bearbetning i allt från enklare stål upp till svåra nickelbaserade superlegeringar. MEC190 erbjuds till mycket konkurrenkraftiga priser i vår webshop – läs vidare här.

PLANFRÄS MFB145/245

MFB145 och 245 är två nylanserade planfräsar med negativ skärsättning för lätt-, fin- och grovbearbetning i materialgrupper från aluminium till tuffa seghärdade verktygsstål. Gör en bra affär direkt i vår webshop. Gå till MFB145.,  till MFB245.