Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.

Varukorgen är tom.

Pressreleaser

Löftesrik rapport från G-pak 17.1
En till två gånger per år samlar kinesiska världstillverkaren Gesac samarbetspartners från hela världen för att presentera nyheter i sitt breda sortiment. Verktygsspecialisten Edeco Tool var ett av totalt drygt 400 företag som i mitten av oktober strålade samman för att under två välfyllda dagar lyssna och ta del av det nya.
Läs mer
Spännande nytillskott till Amada-familjen
Japanska verktygsjätten Amada Machine Tools fortsätter sitt intåg på den skandinaviska industrimarknaden. Tillsammans med svenska verktygsspecialisten Edeco Tool introducerar man under hösten flera högintressanta nyheter inom industriell kapning.
Läs mer
EDECO kraftsamlar kring solida hårdmetallpinnfräsar

Genom att hand­plocka senaste teknik från olika leverantörer kan vi vara säkra på att finna lösningar med geometrier och beläggningar som optimerar kundens processer. Högaktuellt just nu är t.ex nya metoder för egg-preparering. Processen appliceras främst för att uppnå ökat finish på skäreggen och sänka friktionen under skärförloppet. 

Läs mer
Sverigepremiär för världens största hårdmetallaktör
Ibland måste man färdas långt för att finna det man söker. På mer än 700 mils avstånd har verktygsspecialisten EDECO Tool funnit kinesiska GESAC, överlägsen världsledare inom hårdmetallpulver och sintrad hårdmetall, som vid sidan av särklassig materialkompetens också erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsverktyg.
Läs mer
Ett komplett kapcenter

Det pratas mycket kapning hos verktygsspecialisten Edeco Tool. Företaget kraftsamlar och
har under loppet av några få år byggt upp ett program av japanska kvalitetsprodukter man
är mycket stolta över. Under ett och samma tak samlas allt från bandsågblad och klingor till
kompletta kapmaskiner.

Läs mer
Edeco storsatsar på japanska kapklingor

Ytterligare en japansk industrigigant gör under vintern entré hos verktygsspecialisten Edeco Tool. Lyckade samarbeten med japanska världstillverkare som Hitachi, Amada och NT Tools har gett mersmak och helt nyligen signerades ett avtal med storföretaget TENRYU, en av världens ledande tillverkare av kapklingor. Företaget, som siktar mot en marknadsledarroll i  Europa, har valt Edeco för att stärka sin position på den svenska marknaden.

Läs mer
Edeco toppar med nya hårdmetallblad från Amada

Verktygsspecialisten Edeco tar steget vidare. Tillsammans med världstillverkaren
Amada Machine Tools vidareutvecklar man nu sitt kapningsprogram med två nya,
kompletta serier av hårdmetallblad. Tidigare försäljningssuccén AXCELA G ges
fortsättningsvis sällskap av AXCELA S och AXCELA H.

Läs mer

Visar 7 av 7 inlägg